always cherish the golden moment before it passes by

Kerana kamu; Ein&Capik

Kt omah mak aku
ada 3 batang pokok rambutan
yg tiap2 hujung tahun akan berbuah dgn meriahnya

Masa abg aku kahwin dulu tahun 2004
1 dulang hantaran adalah sepohon buah rambutan
masa aku bertunang plak tahun 2006
1 dulang hantaran juga adalah sekebun buah rambutan

Tapi masa ein kahwin tahun 2011 ni
bukan stakat hantaran rambutan
dua batang pokok rambutan mak aku korbankan
utk dijamu kepada para tetamu majlis tau...

Salah sebatang pokok rambutan
*gambar sebelum dicantas oleh abangku*



*setelah ditebang*


Alamat makan masa 2 musim a.k.a 2 tahun la baru nk berbuah balik pokok tu
sumanya gara2 kamu berdua Ein & Capik!!!

Salam tahun baru 1433H


Satu Muharam detik permulaan
perkiraan tahun Islam hijrah
perpindahan nabi dan umat Islam
dari kota Mekah ke kota Madinah 


Atas keyakinan dan iman yang teguh
kaum Muhajirin dan Ansar bersatu
rela berkorban harta dan nyawa
demi menegakkan Islam tercinta 

                               
Hijrah itu pengorbanan
hijrah itu perjuangan
hijrah itu persaudaraan
♫  hijrah membentuk perpaduan

Oleh itu mari semua
kita sambut Maal Hijrah
  tingkatkan semangat
tegakkan syiar Islam
untuk sepanjang zaman...........

Ma'al Hijrah 1433H

Harini aku nk amek mood ustazah jap eh
:)


Muslimin muslimat suma
jgn lupa sok dh masuk tahun baru hijrah
1433H tau


So ptg ni dh blh get ready utk baca doa akhir tahun
pastu pas solat maghrib baca doa awal tahun
klik SINI utk doa2 yg perlu dibaca ya muslimin muslimat


Ni definisi Awal Muharram yang aku salin dan tampal dari wikiApadea..hehehhehe




"Awal Muharram atau Maal Hijrah merupakan suatu hari yang penting bagi umat Islam kerana menandakan peristiwa penting yang berlaku dalam sejarah Islam iaitu memperingati penghijrahan Nabi Muhammad s.a.w dari Kota Makkah ke Madinah pada tahun 622 Masihi. Peristiwa bersejarah itu berlaku pada 1 Muharam serta merupakan hari pertama dan tahun baru bagi Takwim Hijrah.
Di Malaysia hari tersebut merupakan hari keagamaan di mana umat Islam mengadakan solat sunat di masjid-masjid di seluruh negeri. Hari Maal Hijrah atau Awal Muharram merupakan hari cuti umum di Malaysia."

Agak2nya kan apala hijrah yang telah korang laksanakan sepanjang korang hidup?
ala...senang2 korang fikir apa yang telah korang lakukan sepanjang tahun lepas
demi membaikpulih hidup korang

Bagi aku, yang telah aku CUBA lakukan seBAIK mungkin selama ini
aku cuba untuk menunaikan SOLAT seAWAL mungkin yang aku mampu
setelan Azan berkumandang

Kalo dolu2, LIAT je la kan...
tp sejak2 dh akil baligh, hehehh
sejak2 dh mumaiyiz...eh silap lg
sejak2 dh agak boleh berfikir WARAS tentang syurga neraka
aku cuba sebaik mungkin memperbaiki amalan2 yang diWAJIBkan oleh Allah

Kalo dulu, mak aku selalu pesan, dan aku selalu berpegang pd pesanannya itu
"Kalo boleh, solat dulu sebelum keluar ke mana2"
agak2 nk kuar dgn rakan2 ke, dgn adik beghadik ke, 
solat dulu kt umah...dipermudahkan langkah kita nnti, InsyaAllah
betol x?

Agak2 time bersiap2 tu dh kol 1ptg
tggu la masuk waktu Zohor, solat then baru teruskan niat 
kan lebih cantik perjalanan kita nnt kn :)
mn tau baru kuar umah je, Allah dh cabut nyawa kita kn...
x sempat solat wat kali terakhir, Nauzubillah..takot!!!!

Sekian sahaja tazkirah Sabtu dari Ustazah TB
foc shj tau..:)
selamat berAMAL...
chaos

Bertudung : sukati hang pa la nk pesen lagu mana...

Umat akhir zaman mmg sgt kreatif
kata Ustaz Zul, bertudung la pesen mana pon
asal korang nk bertudung

Layan
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Malam Anugerah Juara Antara Juara

Ingat lagi x cite aku pasal bj x berlengan?
refresh balik kt SINI

Kesinambungan cite tu
hasilnya aku dh berjaya pakai dgn BERLENGAN 
sempena Malam Anugerah Juara Antara Juara (MAJAJ) 1 Nov lepas


Sebelum majlis
riang ria ceria je muka kn
yg baju lain2 kaler tu students form 5 aku
yg baju biru sedondon tu, yg ala2 kendarat org kawin tu
cikgu2 umah Cosmos


Kalo orang tanye aku apa jadi mlm tu
aku xtau nk jwp pe sbb aku dan bbrp org kwn aku 
bertugas utk bahagian jamuan
so x dpt duduk & enjoy pon 
even kami bayar harga yg sama dgn kwn2 lain yg duk kt dlm tu, menghayati suma
(nk mengungkit la ni hehehhehee)

Actually MAJAJ adalah acara makan mlm 
utk menentukan rumah sukan mn yg mendapat markah tertinggi dlm pelbagai aspek 
yang dinilai oleh pihak pentadbir sekolah
antaranya ialah aspek disiplin, kurikulum, sukan & generating leaders

Gasakla apa jd mlm tu pon
yg aku tau Najwa Latif ada perform mlm tu
dan aku & kak Lin antara org terawal yg dpt bergambar dgn dia
hahahhahahahahha
pastu mula reramai budak2 kerumun kitorang
rasa cm aku plak yg diorang kerumun!
ahaks..






Sebelum kena kerumun
berminyak bagai dh muka aku & kak Lin
bekerja tanpa henti la katakan....




sedikit demi sedikit mula dikerumuni




Dh mula hangat dh!
last2 aku CABOT!



Seperti yg dijangka
umah COSMOS menang besar mlm tu
TERAmenang, GIGAmenang!
wuuuuuhhhhuuuuu............
ALHAMDULILLAH....
xsia2 ktorg ckgu2 pompuan umah COSMOS pakai bj sedondon tau







Dan sesungguhnya Juara Antara Juara mlm tersebut jatuh kepada
Tn. Hj. Abdul Rahman bin Mohd Nor
Pengetua SMK Bandar T6, Kluang itu sendiri
sungguh terkejut dia sbb dia x tau yg ktorang nk bg anugerah tu kt dia
dia ingat anugerah tu jatuh kpd mana2 rumah yg menang besar mlm tu
hehhehehehe

Tp kn...gmbar boss xda la pulak
ampun tuan, ampun....
x sedut dr laptop kak Lin..



2 in 1 :)

20 Nov 2011 : 20112011
Cun kan tarikh tu 
berkoyan2 anak2 dara, anak2 teruna yg pilih tarikh tu 
utk dijadikan tarikh keramat diorang
ramai la yg jadikan tarikh tu sbg tarikh khwin diorang
lagi2 skang ni tgh cuti sekolah
musim MENGAWAN la katakan...hehehehehe

Ein pon x terlepas dr memilih tarikh ni sbg tarikh dia&hubby 
melangsungkan kenduri khwn diorang setelah seminggu diijab kabul
selak balik kt entri SINI pada 11 Nov 2011 :111111
gila nombor betol la diorang ni
sampaikan nombor plat keta pon Ein pilih 2011
wakakakkakaaka
mmg gila nombor kan 
sibbaik x gila nombor ekor..hihihiii


The couple who crazy about numbers!


Alkisahnya diorang dh plan nk buat kenduri 2 keluarga dlm 1 majlis yg sama
venue : Laman Tiba, Taman Tasik Titiwangsa
ala2 garden wedding gitu
tp panas mak lampir betol!
si Ein ni ingat kita ni dok obesi?
yg kalo wat garden wedding mmg x rasa sgt bahangnya?
adoai...Malaysia ni iklim khatulistiwa
hujan & panas sepanjang tahun...
tp seronok plak tgk suasana garden wedding ni


Early in the morning
sampai2 je kena isi telur itik kt sarang la...



Pagi2 kitorang smapi kt tasik dlm kol 11pg
suma lelaki dlm family aku pakai bj melayu pepel
aku n mak aku plak baju yg sedondon dgn diorang



Pengantin baru with their child
hiihiihihihi



Darwisy asik nk ajak naik boat (paddle) je..
pastu kemaruk nk main air



Dlm kol 12.30tgh aku bwk Darwisy g tkr bj
sbb dlm plan, dia kena jd flower boy
but end up dgn mintak aku yg dokong kt red carpet tu!
uwargh.......
penat je cari baju tu tau Darwisy
dh la susah nk cari, berminggu2 terjah mcm2 kedai baju
suma xda
bila ada plak, mahai...tp aku bli gak kn
akhirnya...TUMPAS gak si Darwisy tu
(ni kena claim modal baju kt Ein ni, hheheheheh)

Darwisy with his best girlfriend; Batrisyia



My bff; Pja
tgh signing MOU hehehhe



Me, pengantins with our friends since primary school..



Me with Wahida and her sons
Darwisy mn?
dok makan kek idaman



Kek idaman Darwisy
asik nk celet je kt krim tu
ghisau aku dibuatnya!



Our family



Alang2 view cantik
memasing yg hadir tu sibuk amek gmbar dgn view tau
bukan nk kejar pengantin pon kan...
hehehheheheh







Ni la yg dok dikemarukkan dgn si Darwisy
akhirnya!!!!
RM6 per boat (ke?) for 30minutes




Bersungguh fotographer tu kn..




With my in laws



Tgh pujuk Darwisy sbb dia nk ikot ayah balik Kluang that day
sbb kena jaga SPM
kitorang plak balik Slasa lepas



Cak!!!!
aku gak yg meletops kan...
hihihi



Makan lagik!!!




Friends from Kluang
kak Lin, kak Siti, Akbar
sorila eh..korang dtg je, caterer dh mula mengemas...




just for u, Bonda!




Darwisy kepenatan with his embah




Tolong kemas....


Kesimpulannya : letih gak weh even aku bukan pengantinnya
sibbaik ada caterer, xda la penat ngemas mcm2...

Congrats my dear sis!
Happy honeymoon in Phuket
jgn lupa ole2nya ya!

The gifts

Kerastangan aku yang berikutnya
sempena Majlis Akad Nikah adik perempuan aku minggu lepas

Dh sekian lama, berkurun2 si Ein tu bg kotak2 utk dihias
tp aku xde masa nk buat
last2 ku bawa balik ke Sg. Buloh utk digodeh2


Baru nk mula buat
Mlm raya Aidiladha hari tu baru mula operasi...




The towel









The parfumes











iPhone you!!!
(kotak je ler..heheheh)



The shoes




Sesape yg teringin nk upah aku wat hantaran korang...
roger2 aku la eh..
hehehheheh
alamatnya setahun selepas korang tempah, baru korang dapat 
ahaks....










Komuter lagik!!

Last week pas majlis nikah si Ein
aku membatak bawak Darwisy naik komuter lagik
tu pon dh byk kali dia ajak 
tp tertangguh sbb nk tggu balik Sg. Buloh dl



Ayah..mn train ni x sampai2?


Al kisahnya
aku ni bli tiket return siap2
Sg. Buloh - Bank Negara - Sg. Buloh

Sampai2 Bank Negara
terus g side sebelah utk naik train return Sg. Buloh
asal bg Darwisy membatak naik train je pon kan




Kepada yang x penah naik komuter
korang kena tau yang ada 1 coach khas utk WANITA shj
so kalo gegirl2, ladies2 nk naik komuter tanpa senggol2an, cubit2an dr pihak yg  xberkenaan
korang masok je coach khas tu, PINK kaler
dan kt waiting area pon ada waiting area for LADIES only
ha..hambek ko..
terasa istimewa plak kan jadi WANITA2 ni..:)




Si Botaks!



On the way balik
Darwisy dh kehausan + kepenatan
*penat tolong2 ms kenduri mlm td la tu....*
dia mintak susu
aku pon bagi je la susu ibu yg penuh lemak manis tu :)


Breastfeeding in public
apa mau malu?
cover je dgn tudung, setel..
hehheheh
*tidur suda mamat kecik itu*




Nov 28, 2011

Kerana kamu; Ein&Capik

Kt omah mak aku
ada 3 batang pokok rambutan
yg tiap2 hujung tahun akan berbuah dgn meriahnya

Masa abg aku kahwin dulu tahun 2004
1 dulang hantaran adalah sepohon buah rambutan
masa aku bertunang plak tahun 2006
1 dulang hantaran juga adalah sekebun buah rambutan

Tapi masa ein kahwin tahun 2011 ni
bukan stakat hantaran rambutan
dua batang pokok rambutan mak aku korbankan
utk dijamu kepada para tetamu majlis tau...

Salah sebatang pokok rambutan
*gambar sebelum dicantas oleh abangku*



*setelah ditebang*


Alamat makan masa 2 musim a.k.a 2 tahun la baru nk berbuah balik pokok tu
sumanya gara2 kamu berdua Ein & Capik!!!

Nov 27, 2011

Salam tahun baru 1433H


Satu Muharam detik permulaan
perkiraan tahun Islam hijrah
perpindahan nabi dan umat Islam
dari kota Mekah ke kota Madinah 


Atas keyakinan dan iman yang teguh
kaum Muhajirin dan Ansar bersatu
rela berkorban harta dan nyawa
demi menegakkan Islam tercinta 

                               
Hijrah itu pengorbanan
hijrah itu perjuangan
hijrah itu persaudaraan
♫  hijrah membentuk perpaduan

Oleh itu mari semua
kita sambut Maal Hijrah
  tingkatkan semangat
tegakkan syiar Islam
untuk sepanjang zaman...........

Nov 26, 2011

Ma'al Hijrah 1433H

Harini aku nk amek mood ustazah jap eh
:)


Muslimin muslimat suma
jgn lupa sok dh masuk tahun baru hijrah
1433H tau


So ptg ni dh blh get ready utk baca doa akhir tahun
pastu pas solat maghrib baca doa awal tahun
klik SINI utk doa2 yg perlu dibaca ya muslimin muslimat


Ni definisi Awal Muharram yang aku salin dan tampal dari wikiApadea..hehehhehe




"Awal Muharram atau Maal Hijrah merupakan suatu hari yang penting bagi umat Islam kerana menandakan peristiwa penting yang berlaku dalam sejarah Islam iaitu memperingati penghijrahan Nabi Muhammad s.a.w dari Kota Makkah ke Madinah pada tahun 622 Masihi. Peristiwa bersejarah itu berlaku pada 1 Muharam serta merupakan hari pertama dan tahun baru bagi Takwim Hijrah.
Di Malaysia hari tersebut merupakan hari keagamaan di mana umat Islam mengadakan solat sunat di masjid-masjid di seluruh negeri. Hari Maal Hijrah atau Awal Muharram merupakan hari cuti umum di Malaysia."

Agak2nya kan apala hijrah yang telah korang laksanakan sepanjang korang hidup?
ala...senang2 korang fikir apa yang telah korang lakukan sepanjang tahun lepas
demi membaikpulih hidup korang

Bagi aku, yang telah aku CUBA lakukan seBAIK mungkin selama ini
aku cuba untuk menunaikan SOLAT seAWAL mungkin yang aku mampu
setelan Azan berkumandang

Kalo dolu2, LIAT je la kan...
tp sejak2 dh akil baligh, hehehh
sejak2 dh mumaiyiz...eh silap lg
sejak2 dh agak boleh berfikir WARAS tentang syurga neraka
aku cuba sebaik mungkin memperbaiki amalan2 yang diWAJIBkan oleh Allah

Kalo dulu, mak aku selalu pesan, dan aku selalu berpegang pd pesanannya itu
"Kalo boleh, solat dulu sebelum keluar ke mana2"
agak2 nk kuar dgn rakan2 ke, dgn adik beghadik ke, 
solat dulu kt umah...dipermudahkan langkah kita nnti, InsyaAllah
betol x?

Agak2 time bersiap2 tu dh kol 1ptg
tggu la masuk waktu Zohor, solat then baru teruskan niat 
kan lebih cantik perjalanan kita nnt kn :)
mn tau baru kuar umah je, Allah dh cabut nyawa kita kn...
x sempat solat wat kali terakhir, Nauzubillah..takot!!!!

Sekian sahaja tazkirah Sabtu dari Ustazah TB
foc shj tau..:)
selamat berAMAL...
chaos

Nov 25, 2011

Bertudung : sukati hang pa la nk pesen lagu mana...

Umat akhir zaman mmg sgt kreatif
kata Ustaz Zul, bertudung la pesen mana pon
asal korang nk bertudung

Layan
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Malam Anugerah Juara Antara Juara

Ingat lagi x cite aku pasal bj x berlengan?
refresh balik kt SINI

Kesinambungan cite tu
hasilnya aku dh berjaya pakai dgn BERLENGAN 
sempena Malam Anugerah Juara Antara Juara (MAJAJ) 1 Nov lepas


Sebelum majlis
riang ria ceria je muka kn
yg baju lain2 kaler tu students form 5 aku
yg baju biru sedondon tu, yg ala2 kendarat org kawin tu
cikgu2 umah Cosmos


Kalo orang tanye aku apa jadi mlm tu
aku xtau nk jwp pe sbb aku dan bbrp org kwn aku 
bertugas utk bahagian jamuan
so x dpt duduk & enjoy pon 
even kami bayar harga yg sama dgn kwn2 lain yg duk kt dlm tu, menghayati suma
(nk mengungkit la ni hehehhehee)

Actually MAJAJ adalah acara makan mlm 
utk menentukan rumah sukan mn yg mendapat markah tertinggi dlm pelbagai aspek 
yang dinilai oleh pihak pentadbir sekolah
antaranya ialah aspek disiplin, kurikulum, sukan & generating leaders

Gasakla apa jd mlm tu pon
yg aku tau Najwa Latif ada perform mlm tu
dan aku & kak Lin antara org terawal yg dpt bergambar dgn dia
hahahhahahahahha
pastu mula reramai budak2 kerumun kitorang
rasa cm aku plak yg diorang kerumun!
ahaks..






Sebelum kena kerumun
berminyak bagai dh muka aku & kak Lin
bekerja tanpa henti la katakan....




sedikit demi sedikit mula dikerumuni




Dh mula hangat dh!
last2 aku CABOT!



Seperti yg dijangka
umah COSMOS menang besar mlm tu
TERAmenang, GIGAmenang!
wuuuuuhhhhuuuuu............
ALHAMDULILLAH....
xsia2 ktorg ckgu2 pompuan umah COSMOS pakai bj sedondon tau







Dan sesungguhnya Juara Antara Juara mlm tersebut jatuh kepada
Tn. Hj. Abdul Rahman bin Mohd Nor
Pengetua SMK Bandar T6, Kluang itu sendiri
sungguh terkejut dia sbb dia x tau yg ktorang nk bg anugerah tu kt dia
dia ingat anugerah tu jatuh kpd mana2 rumah yg menang besar mlm tu
hehhehehehe

Tp kn...gmbar boss xda la pulak
ampun tuan, ampun....
x sedut dr laptop kak Lin..



Nov 24, 2011

2 in 1 :)

20 Nov 2011 : 20112011
Cun kan tarikh tu 
berkoyan2 anak2 dara, anak2 teruna yg pilih tarikh tu 
utk dijadikan tarikh keramat diorang
ramai la yg jadikan tarikh tu sbg tarikh khwin diorang
lagi2 skang ni tgh cuti sekolah
musim MENGAWAN la katakan...hehehehehe

Ein pon x terlepas dr memilih tarikh ni sbg tarikh dia&hubby 
melangsungkan kenduri khwn diorang setelah seminggu diijab kabul
selak balik kt entri SINI pada 11 Nov 2011 :111111
gila nombor betol la diorang ni
sampaikan nombor plat keta pon Ein pilih 2011
wakakakkakaaka
mmg gila nombor kan 
sibbaik x gila nombor ekor..hihihiii


The couple who crazy about numbers!


Alkisahnya diorang dh plan nk buat kenduri 2 keluarga dlm 1 majlis yg sama
venue : Laman Tiba, Taman Tasik Titiwangsa
ala2 garden wedding gitu
tp panas mak lampir betol!
si Ein ni ingat kita ni dok obesi?
yg kalo wat garden wedding mmg x rasa sgt bahangnya?
adoai...Malaysia ni iklim khatulistiwa
hujan & panas sepanjang tahun...
tp seronok plak tgk suasana garden wedding ni


Early in the morning
sampai2 je kena isi telur itik kt sarang la...



Pagi2 kitorang smapi kt tasik dlm kol 11pg
suma lelaki dlm family aku pakai bj melayu pepel
aku n mak aku plak baju yg sedondon dgn diorang



Pengantin baru with their child
hiihiihihihi



Darwisy asik nk ajak naik boat (paddle) je..
pastu kemaruk nk main air



Dlm kol 12.30tgh aku bwk Darwisy g tkr bj
sbb dlm plan, dia kena jd flower boy
but end up dgn mintak aku yg dokong kt red carpet tu!
uwargh.......
penat je cari baju tu tau Darwisy
dh la susah nk cari, berminggu2 terjah mcm2 kedai baju
suma xda
bila ada plak, mahai...tp aku bli gak kn
akhirnya...TUMPAS gak si Darwisy tu
(ni kena claim modal baju kt Ein ni, hheheheheh)

Darwisy with his best girlfriend; Batrisyia



My bff; Pja
tgh signing MOU hehehhe



Me, pengantins with our friends since primary school..



Me with Wahida and her sons
Darwisy mn?
dok makan kek idaman



Kek idaman Darwisy
asik nk celet je kt krim tu
ghisau aku dibuatnya!



Our family



Alang2 view cantik
memasing yg hadir tu sibuk amek gmbar dgn view tau
bukan nk kejar pengantin pon kan...
hehehheheheh







Ni la yg dok dikemarukkan dgn si Darwisy
akhirnya!!!!
RM6 per boat (ke?) for 30minutes




Bersungguh fotographer tu kn..




With my in laws



Tgh pujuk Darwisy sbb dia nk ikot ayah balik Kluang that day
sbb kena jaga SPM
kitorang plak balik Slasa lepas



Cak!!!!
aku gak yg meletops kan...
hihihi



Makan lagik!!!




Friends from Kluang
kak Lin, kak Siti, Akbar
sorila eh..korang dtg je, caterer dh mula mengemas...




just for u, Bonda!




Darwisy kepenatan with his embah




Tolong kemas....


Kesimpulannya : letih gak weh even aku bukan pengantinnya
sibbaik ada caterer, xda la penat ngemas mcm2...

Congrats my dear sis!
Happy honeymoon in Phuket
jgn lupa ole2nya ya!

Nov 19, 2011

The gifts

Kerastangan aku yang berikutnya
sempena Majlis Akad Nikah adik perempuan aku minggu lepas

Dh sekian lama, berkurun2 si Ein tu bg kotak2 utk dihias
tp aku xde masa nk buat
last2 ku bawa balik ke Sg. Buloh utk digodeh2


Baru nk mula buat
Mlm raya Aidiladha hari tu baru mula operasi...




The towel









The parfumes











iPhone you!!!
(kotak je ler..heheheh)



The shoes




Sesape yg teringin nk upah aku wat hantaran korang...
roger2 aku la eh..
hehehheheh
alamatnya setahun selepas korang tempah, baru korang dapat 
ahaks....










Komuter lagik!!

Last week pas majlis nikah si Ein
aku membatak bawak Darwisy naik komuter lagik
tu pon dh byk kali dia ajak 
tp tertangguh sbb nk tggu balik Sg. Buloh dl



Ayah..mn train ni x sampai2?


Al kisahnya
aku ni bli tiket return siap2
Sg. Buloh - Bank Negara - Sg. Buloh

Sampai2 Bank Negara
terus g side sebelah utk naik train return Sg. Buloh
asal bg Darwisy membatak naik train je pon kan




Kepada yang x penah naik komuter
korang kena tau yang ada 1 coach khas utk WANITA shj
so kalo gegirl2, ladies2 nk naik komuter tanpa senggol2an, cubit2an dr pihak yg  xberkenaan
korang masok je coach khas tu, PINK kaler
dan kt waiting area pon ada waiting area for LADIES only
ha..hambek ko..
terasa istimewa plak kan jadi WANITA2 ni..:)




Si Botaks!



On the way balik
Darwisy dh kehausan + kepenatan
*penat tolong2 ms kenduri mlm td la tu....*
dia mintak susu
aku pon bagi je la susu ibu yg penuh lemak manis tu :)


Breastfeeding in public
apa mau malu?
cover je dgn tudung, setel..
hehheheh
*tidur suda mamat kecik itu*