always cherish the golden moment before it passes by

Phuket : Day 4 ; Phuket - Malaysia

Assalamualaikum w.b.r

Kalo anda rajin mahu baca 
meh teka2 link kat bawah ni eh




On d way dari Patong ke Phuket Airport tu
driver bwk kitorang g bli kacang kt kedai ape ntah namanya
tapi sblm sampai kedai tu
kt tepi jalan tu ada plak aku ternampak Phuket Premium Outlet : PPO
sebijik sejibon cam Johor Premiun Outlet - JPO tu

Pic ntah mana aku taruk ntah
so xde bukti nk tunjuk kt korang

Demo proses nk pecahkan kacang tu kt dalam kedai



Peace yo!



Pokok buah gajus tiruan dlm kedai


Pastu kitorang mintak driver keta sewa ni singgah kt masjid
nk solat jamak terus..







Sampai je kt airport
terus q utk check in
dengan senapang patah si bujang tu x dimasukkan ke dalam luggage
bahaya tu weh...




He & She
:)

Kena sound lembut dgn petugas MAS kt kaunter tu
dia suh simpan senapang dlm luggage..



Cinonet ni sibuk nk tgk kartun dlm flight tau..



Gugusan2 awan di Phuket



Mau maghrib suda.....



Home sweet home!
Oh Malaysia tanah air ku..





Jul 1, 2014

Phuket : Day 4 ; Phuket - Malaysia

Assalamualaikum w.b.r

Kalo anda rajin mahu baca 
meh teka2 link kat bawah ni eh




On d way dari Patong ke Phuket Airport tu
driver bwk kitorang g bli kacang kt kedai ape ntah namanya
tapi sblm sampai kedai tu
kt tepi jalan tu ada plak aku ternampak Phuket Premium Outlet : PPO
sebijik sejibon cam Johor Premiun Outlet - JPO tu

Pic ntah mana aku taruk ntah
so xde bukti nk tunjuk kt korang

Demo proses nk pecahkan kacang tu kt dalam kedai



Peace yo!



Pokok buah gajus tiruan dlm kedai


Pastu kitorang mintak driver keta sewa ni singgah kt masjid
nk solat jamak terus..







Sampai je kt airport
terus q utk check in
dengan senapang patah si bujang tu x dimasukkan ke dalam luggage
bahaya tu weh...




He & She
:)

Kena sound lembut dgn petugas MAS kt kaunter tu
dia suh simpan senapang dlm luggage..



Cinonet ni sibuk nk tgk kartun dlm flight tau..



Gugusan2 awan di Phuket



Mau maghrib suda.....



Home sweet home!
Oh Malaysia tanah air ku..