always cherish the golden moment before it passes by

Tailoring...

Orang lain hepi celebr8 Deepavali
aku plak stress cuti2 Deepavali ni
nk siapkan kertas2 exam budak yg x abes2 tanda
pastu nk siapkan baju sempena Malam Juara Antara Juara Slasa depan lg
nk siapkan SKT n KKT6 lg
aiyoyo....(mcm Raju dlm Upin Ipin)
hehehehhe

So bg menuntut hak asasi aku 
yg x seberapa terer menjait mcm Makcik Rehan *wink wink*
aku try gak jait baju kurung moden 

Baju utk dinner tu adalah seragam utk suma cikgu2 pompuan umah Cosmos
patern bajunya juga adalah yg sama
maka nak x nak aku
terpaksa gak jait baju mcm yg diminta
lg2 contoh bj tu adalah dr koleksi aku sendiri
(baju beli siap, zmn  x sempat jait baju raya dsbbkan Darwisy kecik lg)


Patern baju kurung moden



Gabra gak dgn proses menjait kali ni
sbb slalunya aku stakat jait baju kurung, kurung pahang
ni nk jait lengan kurung moden pon x reti
(teringat kes baju raya tahun lps yg kena alter balik dgn mak aku dsbbkan dia x berkenan dgn jaitan ketiak aku tu) hehehehhe

Aksesori membuat patern
aku guna paper lama je
tracing paper xda
pembaris2 pon xda tao...
sedey



Sisa2 paper yg salah gunting





Kain yg telah dipotong
amin....



 Alkisahnya
aku mula menjait semalam petang
mlm td bl aku nk jait lengan
tiba2.....aku rasa lengan baju aku tu kecik, sempit
halamak....aku mmg main potong je kelmarin
sbb kain x cukup
baju ni pesen kembang skit
sbb tu kain x cukup...hehehheh
(bukan sbb aku yg dh kembang okey..)

So aku siapkan dl suma jaitan
jap lg baru g kedai balik, beli kain lg skit
slekeh betol....
kalo aku x sempat siapkan,
aku pakai dgn blazer jela baju ni
orang x nmpak pon ketiak, lengan aku nnt
hehehheheheeeh

Kalo Kak Lin plak suggest  pakai dgn inner
xpon smbung dgn kain batik
wakakakkakaka



Baju yg telah siap
mana lengan?
hahahhahah

Deepavali's eve?

Setelah sekian lama aku ada menatang ni kat omah
baru aku dpt guna 3 hari lepas

Dl aku siap pnjm mixer org lain sbb nk wat kek
xtau kt umah sndiri ada menatang tuh
trimas la kt orang yg bg mixer ni sbgai adiah KAHWIN aku
yg dh lebih 4 tahun berlalu
heheheheh

Daripada dok melangut xtau nk wat apa ms Deepavali eve
aku dh plan awal2 lg nk wat Choc Cake dgn Zaza n Shaera
drpd diorang dok umah korek idung, pandang muka sendiri,
baik buat kek dgn aku kan...

Selepas kelebet bbrp blog, resipi
aku try resipi Mat Gebu kat SINI



Sebelum menari..




Choc cake in the making




Mix!!!!!




Siap sebelum masuk pengukus




Siap terbakar dapo gas murahan aku ni




Topping in the making




Selepas kejadian kebakaran dapo gas
sambung kembali proses mengukus




Taraaaa......
finishing oleh Darwisy!


Looks yummy right?
kejap je abes dibaham Darwisy dan aku
alhamdulillah...

Perahu bocor?

Lama x hapdet bukan sebab xda cite
tp sbb kerja2 yg mencemburui aku
asik ada je keje yg kena siapkan

Lepas tanda kertas budak2 Trial SPM
kena plak tanda kertas pekse akhir tahun
pastu sambung lg dgn kertas gerak gempur SPM lg

Kalo aku ajar 1,2 kelas je x pe
ni 5 kelas...
kalo stakat tanda kertas OMR (objektif) je xpe
ni ada paper Sains, ada paper 2 (struktur+esei)
kalo paper Fizik lg haru....ada 3 paper

Bukan nk mengeluh
dh memang keje cikgu...gitu la tiap2 tahun kn
cuma nk berkongsi cite...
hehehehhe

Kalo x kongsi
nnt ada yg kata keje cikgu ni senang?
keje setengah hari la
boleh wat tuisyen yg berbayar la
senang naik pangkat la
adoai...mcm2 yg kuar nnt 
mcm kt fb itu hari...
hakikatnya
x seindah yg dikata...

Tp x pe
pelan2 kayuh perahu aku yg hampir bocor
sibbaik dibaiki oleh kandaku yg kesian tgn aku terkial2 mengayuh
hehehhehehe
stakat tandakan paper objektif ...boleh la..yg lain x dapek nk nolong
nyway, TQ kanda!!!

Buat penghibur lara sbb perahu hampir bocor
ada plak mat hip hop dok bergaya dpn aku...



Soka betoi dia
serkop aku gak yg dia rembat wat snow cap




tinggi betoi snow cap dia.....:)

Istimewanya Wanita!

Alhamdulillah syukr aku jd WANITA...


Antara sebabnya :




1. Dua rakaat solat wanita yang hamil lebih baik dari 80 rakaat solat wanita yang tidak hamil.

2. Wanita yang hamil dapat pahala puasa disiang hari & pahala ibadat di malam hari.

3. Wanita yang bersalin dapat pahala 70 thn solat & puasa serta setiap kesakitan pada satu 
uratnya, Allah bagi satu pahala haji.

4. Sekiranya wanita meninggal dunia dalam masa 40 hari selepas bersalin ia dikira sebagai 
mati syahid. .

5. Wanita yang beri minum susu badannya kepad anaknya akan dapat 1 pahala daripada tiap 
titik susu yang diberikannya.

6. Wanita yang beri minum susu badannya kepad anaknya yang menangis maka Allah beri 
pahala satu tahun pahala solat & puasa.

7. Kalau wanita menyusui anaknya hingga cukup tempoh 2 setengah tahun, maka malaikat 
dilangit khabarkan berita bahawa syurga wajib baginya.

8. Seorang ibu yang menghabiskan masa malamnya dengan tidur yang tidak selesa kerana 
menjaga anaknya yang sakit dapat pahala seperti membebaskan 20 orang hamba

9. Wanita yang tidak cukup tidur pada malam hari kerana menjaga anaknya yang sakit akan di
ampunkan oleh Allah akan seluruh dosanya & bila dia hiburkan hati anaknya Allah beri 12 tahun pahala ibadat







Aku nk anak kembar la plak...
:p
(mode kembar dr Najidah..)

Jenjalan Melaka

Busy je aku ni
sampaikan nk cite g ROMBONGAN Cik Kiah BUDAK SEKOLAH
ke Melaka (sekian kalinya) pon xsempat2

Alkisahnya
Sabtu lepas aku dan Darwisy ikot rombongan sekolah kandaku ke Melaka
ada 3 tempat je pon yg kitorg terjah
1. Wonderland Melaka (not recomended)
2. Menara Taming Sari (lagi..)
3. Melacca River Cruise (recomended!)


@ HENTIAN PAGOH

Pagi2 lagi dh nk main kt hentian Pagoh ni
dh la basah sumanya sbb embun jantan belum kering
sudahnya dpt main menatang stereng ni je la...



@ MALACCA WONDERLAND

The arrival...
Siap bwk troli g pasar lg
heheheheh
kengkonon mls nk hangkut beg bagai
itik kuning tu je pon dh berat tau!





the Wonderland Malacca




The ticket counter



The entrance
ala2 Sunway Lagoon
siap ada checking bag ha..
tp kalo dh ramai2 tu
bolos je la makanan2 dlm beg kitorg



The ticket price



Siap ada changing block lg you...
kalah Sunway Lagoon



Ala2 Sunway Lagoon
tapi x besh pon...
wawawawa


Actually dia ada bbrp park
yg buka ada 4 je
blh refer kt SINI utk info

Yg ada slide byk2 tu je tmpt yg kitorg lama
1 park lg ala2 pantai
1 lagi ala2 sungai ke terusan ke
1 lg utk adult shj ; slide yg tinggi yg guna float utk turun tu
(aku x blh try, mau Darwisy nk try skali. Naya!!!)



The heroes
sibuk tanning kn diri



Darwisy paling x nk naik slide yg kaler ijau ngan merah
yg biru je dia suka
(blh slide beramai2 skali slide)





one of the maskot
with sleepy Darwisy




'Gelang tangan'
menang lagi Sunway Lagoon




Cuba agak nape aku pakai selendang towel je?
sbb tudung aku tetinggal kt dlm keta
hehehehehe
Darwisy siap bersila kepenatan dlm troli


Even tiket masuk dia RM30, half dr rege Sunway Lagoon
tp Sunway Lagoon lg berkali2 besh dr tempat ni
br mndi manda sekejap je
dh rasa buhsan

Kalo kt Sunway Lagoon mcm2 blh wat
revise balik kt SINI


@ MENARA TAMING SARI, BANDAR HILIR

Ni bukan menara yg kitorg naiik tau
ni bangunan beli tiket




Beratur panjang utk naik Taming Sari!
mentang2 bdk br abes UPSR, PMR
suma pakat g Melaka


Aku mls nk amek gmbr dr atas Taming sari tu
sbb dh byk sgt gmbrnya pd previous album aku


Pechiu pechiu.....
dpt pestol baru!



Poon pooon...
cepat naik!!



Suka bebeno Darwisy dpt naik train terbengkalai ni
hehehehehe



Oiiihhhhh...
dpt pegang aeroplane ni pon
lg suka la si cinonet tu



Di bawah pokok melaka
sorang nk g kiri
sorang nk tuju kanan
aku?
bingung nk ikot yg mn...:)




Pokok Melaka



Truck bomba pon ada kt sini
tumpang buang air blh?



@MELACCA RIVER CRUISE

Kalo org2 biasa, singke mingke, couple maple, family ke
blh je naik ccruise ni dr jeti kt Bandar Hilir
tp kitorg ni dh book awal2 under rombongan kanak2 Ribena
so kena naik dr Pengkalan Rama @ Taman Rempah



x sabar2 nk naik boat




Some of the boat for river cruising




Ada gak elephant anak beranak kt sini
dh ala2 I-City Shah Alam pon ada
heheheh




Cute cloud spotted by Darwisy while cruising



Meriah ko naik cruise mlm2
tp kn...kamera cabuk ni dpt snap photo yg cabuk gak la....
huhuhhhuhuuh
*ada yg nk sponsor DSLR kt aku?




I like this photo!!!


Letih nk stori mori pjg
ni pon br je abes ajar budak2 yg dtg nanges2 kt umah ni mntk diajar Fizik
hehehehhee
busy ngalahkan Perdana Menteri Zimbabwe je kan!!!
wahahahaahh


Ngantuks suda.....

Tiger Woods Jr. in town!

Daripada si Darwisy ni asik dok main bola golf betul
baik la aku belikan set golf menan ni
murah je pon
RM3.90 wahahahha
orang lain sibuk dok belikan menan ank diorang yg mahai2...
aku?


Letak dl golf ball betul2




Then, pukul!


Jenuh aku ajar Darwisy pegang kayu plastik golf dia
ketegaq betoi mamat ni xmau dengaq kata aku
sampai aku wat teknik merajuk...
then, baru dia ikot apa yg aku ajar..
hehehhe

Dan seperti biasa 
yg menjadi mangsa utk menjadi partner Darwisy bermain....
ialah kandaku!
hehehhee
mainle kome smpai kuar peluh jantan!
wahahahahaha
aku jd pemerhati sambil melipat kain....



Berlatih sungguuh2 ye nak
nnt dh terer, blh beli umah cm Tiger Woods ni...
I like!!!




Mickey Mouse

Sekejap guna sbgai cekak kepala...


Sesaat lepas itu
jadi telinga Mickey Mouse la plak
uwaaaaaaaaaaaaaaa........
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Luluh hati aku tgk cekak yg aky mintak dr Ein
patah dua mcm telinga Mickey Mouse!!!!
dh la cekak dr obesi si Ein beli
ntah kt negara mana ntah asal cekak tu
dpt kt tgn Darwisy....
hancus!
patah dua..

Pastu dia siap suh ayahnya yg belikan yg baru
alahai anak....................

The outdoor photoshoot

Kesinambungan post ini ya
itu pon setelah seminggu kuperam gambar2 ni
br nk reveal skit2
aku belum sempat touch up pon lg
layan je la naked product from Kak Lin...


Nak jugak bawak beg Cookie Monster dia



Poyos!!
hehehhe



Berjalan2 cari pot baik



Kiss!!!



Lembap betol kuda ni bergerak...
bosan!



Lets play kite!



Aiyak!!!
air agak keroh la
mlm tadi ojan lebat
pastu MDKluang dh bersihkan segala bunga teratai kt situ...

Oct 29, 2011

Tailoring...

Orang lain hepi celebr8 Deepavali
aku plak stress cuti2 Deepavali ni
nk siapkan kertas2 exam budak yg x abes2 tanda
pastu nk siapkan baju sempena Malam Juara Antara Juara Slasa depan lg
nk siapkan SKT n KKT6 lg
aiyoyo....(mcm Raju dlm Upin Ipin)
hehehehhe

So bg menuntut hak asasi aku 
yg x seberapa terer menjait mcm Makcik Rehan *wink wink*
aku try gak jait baju kurung moden 

Baju utk dinner tu adalah seragam utk suma cikgu2 pompuan umah Cosmos
patern bajunya juga adalah yg sama
maka nak x nak aku
terpaksa gak jait baju mcm yg diminta
lg2 contoh bj tu adalah dr koleksi aku sendiri
(baju beli siap, zmn  x sempat jait baju raya dsbbkan Darwisy kecik lg)


Patern baju kurung moden



Gabra gak dgn proses menjait kali ni
sbb slalunya aku stakat jait baju kurung, kurung pahang
ni nk jait lengan kurung moden pon x reti
(teringat kes baju raya tahun lps yg kena alter balik dgn mak aku dsbbkan dia x berkenan dgn jaitan ketiak aku tu) hehehehhe

Aksesori membuat patern
aku guna paper lama je
tracing paper xda
pembaris2 pon xda tao...
sedey



Sisa2 paper yg salah gunting





Kain yg telah dipotong
amin....



 Alkisahnya
aku mula menjait semalam petang
mlm td bl aku nk jait lengan
tiba2.....aku rasa lengan baju aku tu kecik, sempit
halamak....aku mmg main potong je kelmarin
sbb kain x cukup
baju ni pesen kembang skit
sbb tu kain x cukup...hehehheh
(bukan sbb aku yg dh kembang okey..)

So aku siapkan dl suma jaitan
jap lg baru g kedai balik, beli kain lg skit
slekeh betol....
kalo aku x sempat siapkan,
aku pakai dgn blazer jela baju ni
orang x nmpak pon ketiak, lengan aku nnt
hehehheheheeeh

Kalo Kak Lin plak suggest  pakai dgn inner
xpon smbung dgn kain batik
wakakakkakaka



Baju yg telah siap
mana lengan?
hahahhahah

Oct 28, 2011

Deepavali's eve?

Setelah sekian lama aku ada menatang ni kat omah
baru aku dpt guna 3 hari lepas

Dl aku siap pnjm mixer org lain sbb nk wat kek
xtau kt umah sndiri ada menatang tuh
trimas la kt orang yg bg mixer ni sbgai adiah KAHWIN aku
yg dh lebih 4 tahun berlalu
heheheheh

Daripada dok melangut xtau nk wat apa ms Deepavali eve
aku dh plan awal2 lg nk wat Choc Cake dgn Zaza n Shaera
drpd diorang dok umah korek idung, pandang muka sendiri,
baik buat kek dgn aku kan...

Selepas kelebet bbrp blog, resipi
aku try resipi Mat Gebu kat SINI



Sebelum menari..




Choc cake in the making




Mix!!!!!




Siap sebelum masuk pengukus




Siap terbakar dapo gas murahan aku ni




Topping in the making




Selepas kejadian kebakaran dapo gas
sambung kembali proses mengukus




Taraaaa......
finishing oleh Darwisy!


Looks yummy right?
kejap je abes dibaham Darwisy dan aku
alhamdulillah...

Oct 27, 2011

Perahu bocor?

Lama x hapdet bukan sebab xda cite
tp sbb kerja2 yg mencemburui aku
asik ada je keje yg kena siapkan

Lepas tanda kertas budak2 Trial SPM
kena plak tanda kertas pekse akhir tahun
pastu sambung lg dgn kertas gerak gempur SPM lg

Kalo aku ajar 1,2 kelas je x pe
ni 5 kelas...
kalo stakat tanda kertas OMR (objektif) je xpe
ni ada paper Sains, ada paper 2 (struktur+esei)
kalo paper Fizik lg haru....ada 3 paper

Bukan nk mengeluh
dh memang keje cikgu...gitu la tiap2 tahun kn
cuma nk berkongsi cite...
hehehehhe

Kalo x kongsi
nnt ada yg kata keje cikgu ni senang?
keje setengah hari la
boleh wat tuisyen yg berbayar la
senang naik pangkat la
adoai...mcm2 yg kuar nnt 
mcm kt fb itu hari...
hakikatnya
x seindah yg dikata...

Tp x pe
pelan2 kayuh perahu aku yg hampir bocor
sibbaik dibaiki oleh kandaku yg kesian tgn aku terkial2 mengayuh
hehehhehehe
stakat tandakan paper objektif ...boleh la..yg lain x dapek nk nolong
nyway, TQ kanda!!!

Buat penghibur lara sbb perahu hampir bocor
ada plak mat hip hop dok bergaya dpn aku...



Soka betoi dia
serkop aku gak yg dia rembat wat snow cap




tinggi betoi snow cap dia.....:)

Oct 19, 2011

Istimewanya Wanita!

Alhamdulillah syukr aku jd WANITA...


Antara sebabnya :




1. Dua rakaat solat wanita yang hamil lebih baik dari 80 rakaat solat wanita yang tidak hamil.

2. Wanita yang hamil dapat pahala puasa disiang hari & pahala ibadat di malam hari.

3. Wanita yang bersalin dapat pahala 70 thn solat & puasa serta setiap kesakitan pada satu 
uratnya, Allah bagi satu pahala haji.

4. Sekiranya wanita meninggal dunia dalam masa 40 hari selepas bersalin ia dikira sebagai 
mati syahid. .

5. Wanita yang beri minum susu badannya kepad anaknya akan dapat 1 pahala daripada tiap 
titik susu yang diberikannya.

6. Wanita yang beri minum susu badannya kepad anaknya yang menangis maka Allah beri 
pahala satu tahun pahala solat & puasa.

7. Kalau wanita menyusui anaknya hingga cukup tempoh 2 setengah tahun, maka malaikat 
dilangit khabarkan berita bahawa syurga wajib baginya.

8. Seorang ibu yang menghabiskan masa malamnya dengan tidur yang tidak selesa kerana 
menjaga anaknya yang sakit dapat pahala seperti membebaskan 20 orang hamba

9. Wanita yang tidak cukup tidur pada malam hari kerana menjaga anaknya yang sakit akan di
ampunkan oleh Allah akan seluruh dosanya & bila dia hiburkan hati anaknya Allah beri 12 tahun pahala ibadat







Aku nk anak kembar la plak...
:p
(mode kembar dr Najidah..)

Oct 18, 2011

Jenjalan Melaka

Busy je aku ni
sampaikan nk cite g ROMBONGAN Cik Kiah BUDAK SEKOLAH
ke Melaka (sekian kalinya) pon xsempat2

Alkisahnya
Sabtu lepas aku dan Darwisy ikot rombongan sekolah kandaku ke Melaka
ada 3 tempat je pon yg kitorg terjah
1. Wonderland Melaka (not recomended)
2. Menara Taming Sari (lagi..)
3. Melacca River Cruise (recomended!)


@ HENTIAN PAGOH

Pagi2 lagi dh nk main kt hentian Pagoh ni
dh la basah sumanya sbb embun jantan belum kering
sudahnya dpt main menatang stereng ni je la...



@ MALACCA WONDERLAND

The arrival...
Siap bwk troli g pasar lg
heheheheh
kengkonon mls nk hangkut beg bagai
itik kuning tu je pon dh berat tau!





the Wonderland Malacca




The ticket counter



The entrance
ala2 Sunway Lagoon
siap ada checking bag ha..
tp kalo dh ramai2 tu
bolos je la makanan2 dlm beg kitorg



The ticket price



Siap ada changing block lg you...
kalah Sunway Lagoon



Ala2 Sunway Lagoon
tapi x besh pon...
wawawawa


Actually dia ada bbrp park
yg buka ada 4 je
blh refer kt SINI utk info

Yg ada slide byk2 tu je tmpt yg kitorg lama
1 park lg ala2 pantai
1 lagi ala2 sungai ke terusan ke
1 lg utk adult shj ; slide yg tinggi yg guna float utk turun tu
(aku x blh try, mau Darwisy nk try skali. Naya!!!)



The heroes
sibuk tanning kn diri



Darwisy paling x nk naik slide yg kaler ijau ngan merah
yg biru je dia suka
(blh slide beramai2 skali slide)





one of the maskot
with sleepy Darwisy




'Gelang tangan'
menang lagi Sunway Lagoon




Cuba agak nape aku pakai selendang towel je?
sbb tudung aku tetinggal kt dlm keta
hehehehehe
Darwisy siap bersila kepenatan dlm troli


Even tiket masuk dia RM30, half dr rege Sunway Lagoon
tp Sunway Lagoon lg berkali2 besh dr tempat ni
br mndi manda sekejap je
dh rasa buhsan

Kalo kt Sunway Lagoon mcm2 blh wat
revise balik kt SINI


@ MENARA TAMING SARI, BANDAR HILIR

Ni bukan menara yg kitorg naiik tau
ni bangunan beli tiket




Beratur panjang utk naik Taming Sari!
mentang2 bdk br abes UPSR, PMR
suma pakat g Melaka


Aku mls nk amek gmbr dr atas Taming sari tu
sbb dh byk sgt gmbrnya pd previous album aku


Pechiu pechiu.....
dpt pestol baru!



Poon pooon...
cepat naik!!



Suka bebeno Darwisy dpt naik train terbengkalai ni
hehehehehe



Oiiihhhhh...
dpt pegang aeroplane ni pon
lg suka la si cinonet tu



Di bawah pokok melaka
sorang nk g kiri
sorang nk tuju kanan
aku?
bingung nk ikot yg mn...:)




Pokok Melaka



Truck bomba pon ada kt sini
tumpang buang air blh?



@MELACCA RIVER CRUISE

Kalo org2 biasa, singke mingke, couple maple, family ke
blh je naik ccruise ni dr jeti kt Bandar Hilir
tp kitorg ni dh book awal2 under rombongan kanak2 Ribena
so kena naik dr Pengkalan Rama @ Taman Rempah



x sabar2 nk naik boat




Some of the boat for river cruising




Ada gak elephant anak beranak kt sini
dh ala2 I-City Shah Alam pon ada
heheheh




Cute cloud spotted by Darwisy while cruising



Meriah ko naik cruise mlm2
tp kn...kamera cabuk ni dpt snap photo yg cabuk gak la....
huhuhhhuhuuh
*ada yg nk sponsor DSLR kt aku?




I like this photo!!!


Letih nk stori mori pjg
ni pon br je abes ajar budak2 yg dtg nanges2 kt umah ni mntk diajar Fizik
hehehehhee
busy ngalahkan Perdana Menteri Zimbabwe je kan!!!
wahahahaahh


Ngantuks suda.....

Oct 15, 2011

Tiger Woods Jr. in town!

Daripada si Darwisy ni asik dok main bola golf betul
baik la aku belikan set golf menan ni
murah je pon
RM3.90 wahahahha
orang lain sibuk dok belikan menan ank diorang yg mahai2...
aku?


Letak dl golf ball betul2




Then, pukul!


Jenuh aku ajar Darwisy pegang kayu plastik golf dia
ketegaq betoi mamat ni xmau dengaq kata aku
sampai aku wat teknik merajuk...
then, baru dia ikot apa yg aku ajar..
hehehhe

Dan seperti biasa 
yg menjadi mangsa utk menjadi partner Darwisy bermain....
ialah kandaku!
hehehhee
mainle kome smpai kuar peluh jantan!
wahahahahaha
aku jd pemerhati sambil melipat kain....



Berlatih sungguuh2 ye nak
nnt dh terer, blh beli umah cm Tiger Woods ni...
I like!!!




Oct 10, 2011

Mickey Mouse

Sekejap guna sbgai cekak kepala...


Sesaat lepas itu
jadi telinga Mickey Mouse la plak
uwaaaaaaaaaaaaaaa........
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Luluh hati aku tgk cekak yg aky mintak dr Ein
patah dua mcm telinga Mickey Mouse!!!!
dh la cekak dr obesi si Ein beli
ntah kt negara mana ntah asal cekak tu
dpt kt tgn Darwisy....
hancus!
patah dua..

Pastu dia siap suh ayahnya yg belikan yg baru
alahai anak....................

Oct 9, 2011

The outdoor photoshoot

Kesinambungan post ini ya
itu pon setelah seminggu kuperam gambar2 ni
br nk reveal skit2
aku belum sempat touch up pon lg
layan je la naked product from Kak Lin...


Nak jugak bawak beg Cookie Monster dia



Poyos!!
hehehhe



Berjalan2 cari pot baik



Kiss!!!



Lembap betol kuda ni bergerak...
bosan!



Lets play kite!



Aiyak!!!
air agak keroh la
mlm tadi ojan lebat
pastu MDKluang dh bersihkan segala bunga teratai kt situ...